• hu

30 éves a Prolan – Idővonal

0

1990-ben, társaságunk alapításakor a legfontosabb vezérgondolatunk az volt: mutassuk meg, hogy mire vagyunk képesek! Megmutattuk.

Magyarországon mind a villamosenergia-szállítás területén, mind pedig a vasút területén ott vannak a lábnyomaink, remélhetőleg évtizedekre bevésetten, hirdetve az eredményeinket. Hogy mi a sikerünk titka? Mi megállás nélkül fejlesztünk, nem félünk a kihívásoktól, tesszük ezt kitartóan, optimistán, elszántan és folyamatos hittel a sikerben. A minőség, a megbízhatóság, a partnereink és a munkatársaink tisztelete alapértékünk.
A folyamatos koncentrációval járó, embert próbáló munkát úgy végezzük, hogy egymásra is odafigyelünk, a cég belső hangulata, szervezeti és munkakultúrája a kezdetektől fogva példaértékű.
Az egyedülállóan érdekes munka, a jó munkahelyi légkör, a mindenhol megjelenő segítő szándék adta motiváció társulva a tehetséggel, hittel, optimizmussal az alapja a sikereinknek. Biztos vagyok benne, nem lehet véletlen, hogy az elmúlt öt évben, amikor lasszóval is nehéz volt  fiatal, tehetséges mérnököket találni, a mi cégünk alkalmazottainak átlagéletkora 12 évet csökkent.

Mit képzelünk a jövőről? Folytatni szeretnénk az elmúlt harminc év bevált folyamatait. Legújabb termékünk, az általunk csak „a magyar biztosítóberendezésnek” nevezett fejlesztésünk eredményeinek alkalmazását legalább annyiszor szeretnénk megvalósítani a következő 10-15 évben, ahányszor a villamosiparban a ProField RTU az elmúlt 25 évben hasznosult. Az energiamenedzsment területén folytatva a rádiófrekvenciás körvezérlő (RKV) sikerét Németországban, új piaci lábat szeretnénk növeszteni a tarifa- és teljesítményvezérlés és a megújuló erőművek hálózati visszatáplálásának szabályozó készülékével mint új gyártmányunkkal. A felsoroltak jelentik a közeljövő két legfontosabb termékét, de a hirtelen felmerülő igények és megoldatlan problémák számos új, kiváló termék fejlesztését fogják tőlünk igényelni, ahogy tették ezt a múltban is. Számíthatnak ránk!

Sörös Ferenc
az Igazgatóság elnöke

Megosztás

Szóljon hozzá!