• hu

Alagút- és Mélyépítő Szakmai Napok

0

A Magyar Alagútépítő Egyesület (MAE) a korábbi hagyományainak megfelelően 2014-ben is megrendezi az Alagút- és Mélyépítő Szakmai Napok konferenciát, melyre tisztelettel és szeretettel meghívjuk.

Hagyományosnak nevezzük a rendezvényünket, hiszen a mélyépítési szakma első, ilyen jellegű rendezvénye 1994-ben került megrendezésre az akkori TU-TI Bau Kft. kezdeményezésére. Az első szakmai napot a korábban metróépítésben részt vett vállalatok képviselőivel tartottuk, ahol is a résztvevők nosztalgiával emlékeztek a korábbi évek alagútépítéseire, egyben álmodoztunk a jövőről.

konf

Az azt követő konferenciák sikerrel támogatták a hazai szakmai közösség, a külföldi kapcsolatok fejlődését és a tervezett alagút- és mélyépítési beruházásokkal kapcsolatos véleménycserét. Az akkori elképzelésünk jelentős része
megvalósult. Az elkészült M6 autópálya alagútjai, a Bátaapátiban épülő nukleárishulladék-tároló, a budapesti 4-es metró alagútjai mind a hazai alagút- és mélyépítő szakma sikeres újraéledését és szakmai fejlődését bizonyítja, igaz, e létesítmények megvalósításában külföldi szakemberek is közreműködtek. Úgy gondoljuk, ideje számot adni, a tanulságokat levonni, összefoglalni, véleményt cserélni és merni újabb, a hazai infrastruktúrát javító beruházásokról beszélni, támogatva a szakmai terveket és a döntéshozókat a jövő formálásában.

A konferencia nyelve

A konferencia hivatalos nyelve a magyar és az angol.

A konferencia helyszíne

Hotel Benczúr, Budapest, VI. Benczúr utca 35.
A konferencia időpontja 2014. november 12-13.

HATÁRIDŐK

Absztraktok (előadásvázlatok) beküldése: 2014. augusztus 15.
Értesítés absztraktok elfogadásáról: 2014. szeptember 15.
Korai részvételi díj befizetése: 2014. szeptember 30.
Teljes előadások beküldése: 2014. október 20.

Bővebb információk:

mae-napok.hu
Horváth Tibor
elnök, MAE

 

Megosztás

Szóljon hozzá!